dilluns, 4 de juny del 2007

Vall de Boi


marxem aquest dilluns dia 4 a la tarda cap a la Vall de Boí, el Bob Masters i jo. Passem per Balaguer i per la Franja. Trobem molta pluja, però de tant en tant escenes majestuoses de llum i arcs de Sant Martí. Ja ens voliem aturar en molts indrets, però hem d'arribar a Erill la Vall, el nostre destí per pernoctar.

En arribar, la pluja s'ha esvait però apareix un cel de molts colors, amb un blau que no em puc resistir a intentar capturar, encara que la meva 5D és incapaç de fer-ho amb tota la seva intensitat. La vista és del poblet de Boí, a l'altre costat de la vall.

A casa Pernalle, una casa rural, ja ens esperaven i ens tenen preparades dues habitacions molt maques i ben endreçades. Des de l'escala de la casa puc veure una vista, del poble i el seu campanar, il·luminats per aquest estrany cel. (La foto no està corretgida de color).
A l'habitació en obrir el portàtil he tingut l'agradable sorpresa de trobar-me amb una senyal wiffi! Podrem estar encontacte doncs.
Menjem una mica i a descansar que demà ens espera un dia dur.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Són realment sorprenents les escenes del paisatge que ens envolta. A vegades ens provoca amb unes espectatives quasi inimaginables, són tan diverses, tant persistents i tan efímeres alhora... Quina imatge més maca!