dimarts, 5 de juny del 2007

Vall de Boí, dimarts


Ens hem llevat a les 8 del matí, amb un cel radiant. Hem fet fotos exteriors a l'esgésia d'Erill la Vall, a Sant Joan de Boí i a Sant Climent de Taüll. Per sort amb molt poca gent ja que encara no és temporada alta de turisme. Però cap al migdia els núvols han començat a creixer fins que han descarregat amb ganes. Llavors doncs hem fet les fotos interiors, un aixopluc privilegiat.
Després d'un menú calent hem tornat, encara plovent, a fer l'interior de Sant Climent, on teniam molta feina, i també una panoràmica que ens quedava pendent a Boí.

En tornar a Erill la Vall ens esperava una sorpresa. Resulta que estaven montant la il·luminació nova al voltant de l'església, utilitzant una d'aquestes cistelles-grua mòbils que es fan servir ara. La manejava un treballador búlgar que es diu Rumen. Preguntat mig en broma si podiam pujar a fer fotos ens ha dit que sí. Sense dubtar-ho, i mentres el Bob feia fotos a l'interior, he pujat amb el Rumen tan alt com donava el braç articulat del vehicle (potser uns 10 metres?). La cistella es movia una mica i queia una pluja constant, però he aconseguit unes fotos insòlites com aquesta:A la nit hi he tornat a fer una panoràmica exterior de l'església amb la il·luminació nova. Però això ho veurem un altre dia. Vaig a dormir.

2 comentaris:

AlbertSierra ha dit...

Espectacular la foto!!! Erill és molt punyetera a l'hora de fer fotos exteriors, mai hem aconseguit una bona imatge de l'exterior. A veure si amb dos cracks com vosaltres en sortim.

Anònim ha dit...

Aquesta foto última és una vista inèdita i fantàstica! Esglèsia, campanar i cementiri vists des de dalt recorden un fotograma de les pel·lis d'Orson Wells.