dimecres, 3 de juny del 2009

Detalls del patrimoni, una mirada particular


En la feina de documentar els elements del patrimoni sempre intentem ser rigorosos i representatius, aconseguir imatges descriptives lo més objectives possibles. Cal buscar el punt de vista més clar, la llum adequada, el focus precís, la composició equilibrada... i en la fase de 'laboratori' fer una correcció de llum i color formal, sempre ponderada, en alguns casos amb imatges preses amb carta de grisos.

Però sens dubte en molts indrets hem vist detalls, situacions, persones o simplement ombres que no podem resistir la temptació de buscar-hi una mirada més personal, un tractament subjectiu, arriscat o simplement experimental. És una visió menys objectiva i més de caire artístic, interpretant l'espai, la llum i els moments viscuts, però que ens han deixat d'una forma o altra una certa petjada emocional.

La majoria d'aquestes imatges se'ns queden al calaix, per un record personal o compartit amb amics, però ara hem decidit ferne una selecció i publicar-les en forma de galeria en aquest bloc. És la nostra mirada particular.

Avui us presentem el Monestir de Poblet. (28-5-09)

1 comentari:

Jesús Cano Sánchez ha dit...

Un recull d'imatges fantàstic.

Records,

Jesús.